Huisregels

“De klant is koning, zolang hij zich als keizer gedraagt”

Afspraken

1. Het maken van een afspraak kan op verschillende manieren:

  • Als Mr.WALLY houd ik van persoonlijk contact, dus afspraken kunnen altijd telefonisch worden gemaakt of door even binnen te lopen. Bellen* doe je naar 076-8862837 of 06-43721243 tijdens openingstijden. Dit is de snelste manier om te weten te komen of jij nog een afspraak kan boeken op korte termijn.
  • Via de online boekingsknop op www.mrwally.nl van Mr.WALLY kun jij 24 uur per dag, 7 dagen in de week kijken of er nog een plek is in mijn agenda, en of jij jouw haar en/of baard nog op tijd geknipt kan worden.
  • Even een mailtje sturen naar info@mrwally.nl kan ook, maar dit is alleen mogelijk als je geen haast hebt. We proberen zo snel mogelijk te reageren, maar zoals je begrijpt zijn wij druk met knippen en kijken dus niet ieder 5 minuten in onze mail. Dus wil je kijken of er over 5 weken een plek is, of wil je de bruidegom service boeken dan is de mail een prima oplossing voor jou. Is er meer haast dan kun je beter op één van de andere manieren een afspraak maken.
  • Afspraken kunnen alleen geannuleerd of gewijzigd worden door te bellen naar 076-8862837 of 06-43721243 of door even gezellig binnen te lopen.
  • Afspraken of annuleringen kunnen niet worden gemaakt via WhatsApp, Facebook Messanger, SMS of andere niet genoemde communicatie platvormen.
  • Bij het maken van een afspraak bij Mr. Wally stem je automatisch in met de door Mr. Wally opgestelde huisregels/algemene voorwaarden.

2. Als je een afspraak hebt, kom dan op tijd. Zo kunnen we iedereen op tijd helpen, zo wordt het geen nachtwerk en wordt iedereen op tijd geholpen.

3. We doen er echt alles aan om je op de afgesproken tijd te helpen, maar houd rekening met een eventuele korte wachttijd. Helaas lukt het niet altijd iedereen om op tijd te komen. Kom je meer de een kwart van de tijd die geboekt staat voor jouw behandeling te laat dan kan het zijn dat we met de regel hieronder moeten gaan werken.

4. Jammer natuurlijk als je onze afspraak af moet zeggen of verzetten. Dit is vaak geen probleem. Zeker niet als er overmacht* in het spel is. Maar laat het wel op tijd weten. Want als je de afspraak annuleerd of wijzigt binnen de 24 uur voor jouw afspraak dan kunnen we kosten van de gemaakte afspraak in rekening brengen. Deze kosten zijn 100% van de door jou geboekte behandeling.

 

Betalen & retourneren

5. Je kunt bij ons alleen per pin, ApplePay (of gelijkmatige betaalmiddelen) of creditcard betalen in de shop. Knippen op rekening en betalen door bankoverschrijving etc. doen we niet aan. Dat is gewoon te veel boekhoudkundig gedoe.

6. Producten zoals shampoos, conditioners, styling producten, baard producten en snorren waxen, scheer producten, cologne’s en aftershaves kunnen niet worden geruild. Dat is namelijk niet zo hygienisch.

7. Onze prijzen zijn inclusief BTW, slappe klets, goede adviezen, slechte grappen, zo nu en dan wat gezelligheid van andere, een hand van je harenknipper en een brede glimlach.

8. Als je telefonisch producten of per e-mail bestelt en deze per post wil ontvangen dan sturen we die graag op, zodra het totale bedrag van de bestelling (incl. de verzendkosten), is bijgeschreven op onze bankrekening. Je ontvangt van ons eerst een bevestiging dat we jouw bestelling in behandeling nemen.

Aansprakelijkheid en klachten

9. Ik doe mijn uiterste best om je goed mogelijk van dienst te zijn, en als klant tevreden te houden. Mocht je toch niet tevreden zijn of een klacht hebben is dat heel vervelend, maar laat het mij vooral weten. Ik doe er dan alles aan om je klacht te verhelpen.

10. Heb je opmerkingen, klachten of ideeën, dan kun je deze altijd aan ons doorgeven via het contactformulier op deze website, maar nog liever via persoonlijk contact natuurlijk.

11. Ik doe er alles aan om er voor te zorgen dat je een geweldige behandeling krijgt, maar ik ben niet aansprakelijk voor schade zoals bijvoorbeeld een allergische reactie of wondje. In de uitzonderlijke – en voor ons ondenkbare situatie – van schade als gevolg van opzet of grove schuld geldt dit niet.

 

Overige Huisregels

12. Iedereen is welkom bij Mr.WALLY. Ik knip (en scheer) alleen geen vrouwen of kinderen onder de 6 jaar. Niet omdat ik ze niet aardig vind, maar gewoon omdat ik dat niet zo leuk vind.

13. Ik houd van mijn privacy. Daarom is het niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s en/of filmmateriaal te maken van het interieur, de klanten, het personeel en de buitengevel. Het kan zijn dat er tijdens jouw aanwezigheid bij Mr.WALLY gefotografeerd en/of gefilmd wordt, bijvoorbeeld voor promotie en/of social media. Ik vraag dit natuurlijk eerst even, maar ga er vanuit dat je dit leuk vindt en we deze beelden mogen gebruiken. Als dit niet zo is, laat het dan vooral weten. Dan gebruik ik ze niet.

14. Om onze spullen en iedereen die aanwezig is bij Mr.WALLY te beschermen tegen mensen met minder goede bedoelingen, maakt Mr.WALLY gebruik van cameratoezicht. De beelden worden 7 dagen bewaard, tenzij er zich een incident heeft voorgedaan. Dan worden de beelden hiervan veiliggesteld en kan de bewaartermijn langer zijn. Bij diefstal of andere duistere zaken doen we ook altijd aangifte bij oom agent en geven we hem de beelden.

15. Houd rekening met andere gasten en laat iedereen in zijn waarde. Dat vind ik bij Mr.WALLY heel belangrijk.

16. Op onze relatie is Nederlands recht van toepassing en als we iets aan de huisregels veranderen vind je dat terug op onze website.

 

(*de telefonische bereikbaarheid kan je vinden op de thuis pagina bij de openingstijden en andere belangrijke dingen)

(*wat overmacht is wordt bepaald door Mr.WALLY, en nee…, verslapen of de trein missen is geen overmacht)

CONTACT

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-20.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-20.00 uur
Zaterdag: 09.00-16.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Verbeetenstraat 11
4812 XH Breda
Nederland

+31 (0)76 8862837
info@mrwally.nl