1922 by J.M. Keune

voor die man die meer wil dan alleen maar “iets” voor in zijn haar

Een combinatie van wetenschap en lef
De oprichter van Keune, J.M. Keune was apotheker van beroep. In 1922 begon hij met het ontwikkelen van formules die de kappersbranche ingrijpend hebben veranderd.
Nu is het de beurt aan mannen om hun eigen stijl te kiezen met producten die speciaal op hun behoeften zijn afgestemd. Het begint allemaal met schoon, gezond haar en producten die gegarandeerd klassiekers zullen worden.
Elk product van 1922 by J.M. Keune doet precies wat het moet doen. Het beste in mannen naar boven halen. Het begint met eenvoudig te gebruiken reinigende en verzorgende producten die zijn samengesteld om u en uw haar en optimaal voor te bereiden op uw dag. De producten van 1922 by J.M. Keune zijn uiteraard ook heel geschikt voor het verzorgen van de baard.
Breid je verzorgingsroutine uit met de beste gezichtsverzorging van Keune. Onze weldadige en luxe Shaving Cream, Beard Oil en Beard Balm kalmeren de huid en houden je baard in het gareel.
De collectie
Reiniging en verzorging
U begint uw dag met het belangrijkste: schoon en gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van uw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen.
Stylingproducten
Na het heerlijk wassen van uw haar is het de beurt aan de ongecompliceerde styling- en restylingproducten van 1922 by J.M. Keune, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren.
Met de Classic Gel of Premier Paste verdeelt u een kleine hoeveelheid van het product met uw vingers door licht vochtig of droog haar en breng het in het gewenste model.
Met de World-Class Wax, Original Pomade of Premium Clay
Wrijft u een kleine hoeveelheid van het product tussen uw handpalmen, verdeel het door licht vochtig of droog haar en breng het in het gewenste model.
Moeilijker als dit is het niet.
Grooming
Of u nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en huid van je klant naar boven halen. Breid je verzorgingsroutine uit met de beste gezichtsverzorging van Keune. Onze weldadige en luxe Shaving Cream, Beard Oil en Beard Balm kalmeren de huid en houden je baard in het gareel.
Kleurbehoud
Voor een natuurlijke en makkelijk te onderhouden kleur hebben we producten ontwikkeld die maar 5 minuten hoeven in te werken.
Maak kennis met onze slimme kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De kleuren variëren van donkerbruin tot middenblond. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke camouflage. Het assortiment bevat een speciale, perfect samengestelde kleuractivator.
De beste ingrediënten
1922 by J.M. Keune is ontwikkeld in ons Nederlandse laboratorium met hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de rustgevende, mannelijke geuren van sandelhout en leer.
Creatine herstelt en versterkt het haar. Provitamine B5 maakt de haarstructuur dikker terwijl vitamine H de kwaliteit van keratine verbetert. Natuurlijke pepermuntextracten, pepermuntolie en menthol verkwikken en stimuleren de hoofdhuid.
De bisabolol in onze Shaving Cream beschermt de huid. Speciaal voor de baard hebben we hydraterende avocado en zoete amandelolie toegevoegd aan onze Beard Oil en Beard Balm.
page-hero-1920×1420-medium-keune-1922-keyvisual-the-offbeat-mod-bangs-api1

CONTACT

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-20.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-20.00 uur
Zaterdag: 09.00-16.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Verbeetenstraat 11
4812 XH Breda
Nederland

+31 (0)76 8862837
info@mrwally.nl