Huisregels

“De klant is koning, zolang hij zich als keizer gedraagt”

Afspraken

1. Het maken van een afspraak kan op verschillende manieren:

    • Bij Mr. Wally houden we van persoonlijk contact, dus afspraken kunnen altijd telefonisch worden gemaakt of door even binnen te lopen. Bellen doe je naar 076-8862837 of 06-43721243 tijdens openingstijden. Dit is de snelste manier om te weten te komen of jij nog een afspraak kan boeken op korte termijn.
    • Via de online boekingsknop op www.mrwally.nl of op de Facebook pagina van Mr. Wally kun jij 24 uur per dag, 7 dagen in de week kijken of er nog een plek is in de agenda waar jij geknipt zou kunnen worden.
    • Even een mailtje sturen naar info@mrwally.nl kan ook, maar dit is alleen mogelijk als je geen haast hebt. We proberen zo snel mogelijk te reageren, maar zoals je begrijpt zijn wij druk met knippen en kijken dus niet ieder 5 minuten in onze mail. Dus wil je kijken of er over 5 weken een plek is, of wil je de bruidegom service boeken dan is de mail een prima oplossing voor jou. Is er meer haast dan kun je beter op één van de andere manieren een afspraak maken.
    • Afspraken kunnen alleen geannuleerd of gewijzigd worden door te bellen naar 076-8862837 of 06-43721243 of door even gezellig binnen te lopen.
    • Afspraken of annuleringen kunnen niet worden gemaakt via WhatsApp, Facebook Messanger, SMS of andere niet genoemde communicatie platvormen.

2. Als je een afspraak hebt, kom dan op tijd. Zo kunnen we iedereen op tijd helpen en wordt het geen nachtwerk.

3. We doen er alles aan om je op tijd te helpen, maar houd rekening met een eventuele korte wachttijd.

4. Jammer natuurlijk als je onze afspraak af moet zeggen of verzetten. Dit is geen probleem, maar laat het wel op tijd weten, want als je de afspraak later dan een dag (24 uur) voor de afspraak annuleert of wijzigt, kunnen we kosten berekenen voor het niet op tijd wijzigen of annuleren van de afspraak. De kosten voor het te laat wijzigen of annuleren zijn 100 % van de besproken behandeling.

 

Betalen & retourneren

5. Je kunt bij ons alleen contant of per pin betalen in de barbershop. Knippen op rekening, creditcards en betalen door bankoverschrijving etc. doen we niet aan. Dat is te veel gedoe.

6. Producten zoals shampoos, conditioners, styling producten, baard producten en snorren waxen, scheer producten, cologne’s en aftershaves kunnen niet worden geruild. Dat is namelijk niet zo hygienisch.

7. Onze prijzen zijn inclusief BTW, slappe klets, goede adviezen, een hand van je harenknipper en een brede glimlach.

8. Als je telefonisch producten of per e-mail bestelt en deze per post wil ontvangen dan sturen we die graag op, zodra het totale bedrag van de bestelling (incl. de verzendkosten), is bijgeschreven op onze bankrekening. Je ontvangt van ons eerst een bevestiging dat we jouw bestelling in behandeling nemen.

Aansprakelijkheid en klachten

9. We doen onze uiterste best om je goed van dienst te zijn en als tevreden klant te houden. Mocht je toch niet tevreden zijn of een klacht hebben is dat heel vervelend, maar laat het ons vooral weten. We doen er dan alles aan om je klacht te verhelpen.

10. Heb je opmerkingen, klachten of ideeën, dan kun je deze altijd aan ons doorgeven via het contactformulier op deze website, maar nog liever via persoonlijk contact natuurlijk.

11. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat je een geweldige behandeling krijgt, maar zijn niet aansprakelijk voor schade zoals bijvoorbeeld een allergische reactie of wondje. In de uitzonderlijke – en voor ons ondenkbare situatie – van schade als gevolg van opzet of grove schuld geldt dit niet.

 

Overige Huisregels

12. Iedereen is welkom bij Mr. Wally. We knippen (en scheren) alleen geen vrouwen of kinderen onder de 10 jaar. Niet omdat we ze niet aardig vinden, maar dat vinden we gewoon niet zo leuk.

13. We houden van privacy. Daarom is het niet toegestaan om zonder onze toestemming foto’s en/of filmmateriaal te maken van het interieur, klanten, personeel en de buitengevel. Het kan zijn dat er tijdens jouw aanwezigheid bij Mr. Wally gefotografeerd en/of gefilmd wordt, bijvoorbeeld voor promotie en/of social media. We gaan er vanuit dat je dit leuk vindt en we deze beelden mogen gebruiken. Als dit niet zo is, laat het dan vooral weten. Dan gebruiken we ze niet.

14. Om onze spullen en iedereen die aanwezig is bij Mr. Wally te beschermen tegen mensen met minder goede bedoelingen, maakt Mr Wally gebruik van cameratoezicht. De beelden worden 7 dagen bewaard, tenzij er zich een incident heeft voorgedaan. Dan worden de beelden hiervan veiliggesteld en kan de bewaartermijn langer zijn. Bij diefstal of andere duistere zaken doen we ook altijd aangifte bij oom agent en geven we hem de beelden.

15. Houd rekening met andere gasten en laat iedereen in zijn waarde. Dat vinden we bij Mr heel belangrijk.

16. Op onze relatie is Nederlands recht van toepassing en als we iets aan de huisregels veranderen vind je dat terug op onze website.

CONTACT

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00-20.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-20.00 uur
Zaterdag: 09.00-16.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Verbeetenstraat 11
4812 XH Breda
Nederland

+31 (0)76 8862837
info@mrwally.nl

Neem contact met me op

Zijn we wat moeilijker bereikbaar? Laat dan even hier een berichtje achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt